pondelok 6. novembra 2017

10th Tirnavia Riedell Ice Cup

     Máme za sebou už druhé preteky sezóny "10th Tirnavia Riedell Ice Cup 2017", ktoré sa konali v dňoch 2.-5.11.2017 na Zimnom štadióne v Trnave. Boli to medzinárodné preteky s celkom slušným zastúpením zahraničných pretekárov. Náš klub mal na týchto pretekoch zastúpenie v šiestich kategóriách.

ďakujeme Nataške a jej mamine za transparent

 Celkovo prišlo zabojovať 11 pretekárov z Hamikova. Ambície boli trošku vyššie, žiaľ iba v najmladšej kategórii sa nám podarilo uchmatnúť si pohár.

     Nelke stačilo v kategórii Pre-Juvenile Girls 7 15,18 bodu na tretie miesto. Ďakujeme Nelke, že sme neodišli z Trnavy s plným pytlom zemiakov.

kategória: Pre-Juvenile Girls 7

     Lucka sa trošku poplietla v jazde a chcela to skúsiť cez tri kombinácie. Škoda toho pádu, mohla to konečne dotiahnuť na pohárovú pozíciu. Scarletka v tom nenechala Lucku samotnú a aj ona okúsila tvrdý Trnavský ľad. Na koniec stáli na vyhodnotení pri sebe. Štvrté a piate miesto. Klasika. Karolínka mala v jazde príliš veľa chýb na to, aby prekonala magickú 20-tku.

Lucka s trénerkou

Scarlet s trénerkou

          Medzi svetlejšie momenty tohto preteku patrí aj Emka Brňáková, ktorá zajazdila slušných 24,65 bodu. Aj keď jazda nebola 100%, ale konečne bola trošku uvoľnenejšia a nespravila veľa chýb. Nataške vypadla pirueta a tak len čakala ako ju postupne ďalšie dve pretekárky odsunuli na 4. miesto.

Emka s trénerkou

    V kategórii Pre-Juvenile Girls 10 opäť bez pohára. Trnava je štatisticky pre Hanku najhorší pretek. Síce lepšie ako minulý rok ale chýbalo jej veľa bodov na vedúcu pretekárku. Snáď bude Trnava pre Hanku pretek, kde si vyskúša chyby a potom celú sezónu bude jazdiť čisto. Nakoniec 4. miesto.
Aj Lucka vie zajazdiť lepšie. Po dlhšej odmlke na Trnavských pretekoch to nebola žiadna sláva. Za výkon si vyslúžila 8. miesto. Pre Lucku to tiež nebudú moc obľúbené preteky. Najviac spokojná so svojim výkonom bola asi Júlia, ktorá aj napriek dvom pádom mala celkom slušné body.

baby z Hamikova

     Veľmi dobre zajazdila Laura Herrera, ktorá získala 46,73bodu a umiestnila sa na 7. mieste. Veľmi pekná body, aj umiestnenie vzhľadom na to, že je to zlúčená kategória so zahraničnou účasťou. Vyzerá to tak, že Laura bude mať veľmi úspešnú sezónu.

     Maríne sa tieto preteky tiež nevydarili. Krátky program jej vôbec nevyšiel. Voľná jazda tiež nebola úplne OK. Nakoniec sa Marína musela uspokojiť s 24. miestom.

Marína s trénerkou

Sumár výsledkov

Pre-Juvenile Girls 7
Nela Zara Paradiová 3. miesto (15,18b)

Pre-Juvenile Girls 8
Lucia Čermáková 4. miesto (23,24b), Scarlet Zmeková 5. miesto (21,46b), 
Karolína Svrčková 9. miesto (17,38b)

Pre-Juvenile Girls 9
Nataša Mokranová 3. (4.) miesto (26,87b), Ema Brňáková 4. (9.) miesto (24,65b)

Pre-Juvenile Girls 10
Hanka Čermáková 3. (4.) miesto (36,81b), Lucia Cesnaková 5. (8.) miesto (30,44b)
Júlia Kušíková 12. (16.) miesto (25,66b)

Pre-Novice Girls
Laura Herrera 1. (7.) miesto (46,73b)

Advanced Novice Girls KP VJ
Marína Alexy 14. (24.) miesto (56,94b)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.